Daylight


Bestel Daylight tegen de beste prijzen direct online!

Prijs: € 199,99 incl. btw
Aantal:     In winkelwagen

 Onze populairste tafellamp is geheel vernieuwd en geeft nu nog betere verstelmogelijkheden dankzij de unieke "easy-twist" lampenkap die 320° kan draaien. Deze multifunctionele lamp voor allerhande hobby’s en lezen heeft een krachtige Daylight™ spaarlamp van 18w (vergelijkbaar met 100w) en een afneembare arm met lens van 13cm/5" en een vergroting van 1,75 voor alle precisie werk.

 

Afneembare Lens

Dit maakt onze Daylight lampen zo speciaal! De optimale combinatie van licht en vergroting. U ziet alle details in het beste licht.

Daylight™ Kleuren

Zie kleuren zoals ze natuurlijk zijn. Onze Daylight lampen zorgen voor perfekte kleurherkenning. Geliefd bij schilders!

Daylight™ Technologie

Daylight™ licht is vol spectrum licht, wat betekent dat u geniet van het natuurlijke spectrum van zonlicht. Dit zorgt voor langdurig comfortabel kijken zonder vermoeide ogen.

Easy-Twist' Arm

Met onze Easy-Twist arm verstelt u gemakkelijk de lichthoek op uw tafel of werkplaats zodat u optimale lichtkwaliteit heeft. Alweer een Daylight innovatie!

Energiesparend

Alle Daylight lampen gebruiken tot 80% minder energie dan gewone lampen. Zo bespaart u stroomkosten en helpt u het milieu.

Flikkervrij Licht

Ons absoluut flikkervrij Daylight licht zorgt voor een aangenaam beeld en minder vermoeide ogen tijdens het lezen of het beoefenen van uw hobby.

Accessoires:     18W Daylight  
Technische informatie:     Hoogte: 44.5cm (17  
Lamp komt inclusief:     Afneembare Lens 18W Daylight  

Terug naar