Daylight Foldi LED lamp zwart 6500 K


Bestel Daylight Foldi LED lamp zwart 6500 K tegen de beste prijzen direct online!

Prijs: € 99,00 incl. btw
Aantal:     In winkelwagen

Daylight Foldi LED lamp zwart 6500 K D45001

 Neem het fantastische licht van DaylightTM met u mee, waar u het ook nodig hebt. De unieke draagbare lamp Foldi™ van DaylightTM gebruikt 30 superkrachtige Fusion LED's voor een perfect gelijkmatig, comfortabel licht. De lamp werkt tot wel 8 uur lang op 3 AA-batterijen en wordt geleverd met een USB-kabel die u op uw computer kunt aansluiten voor doorlopend gebruik op kantoor of thuis. Deze slanke en stijlvolle lamp past makkelijk in uw zak of tas, en weegt amper 210 gram. Met Foldi™ van DaylightTM kunt u een leven lang genieten van aangenaam licht van hoge kwaliteit.

 

30 in het oog springende LED's

30 ultrakrachtige LED's van Daylight zorgen voor een comfortabel en verblindingsvrij volspectrum licht. De LED's van Daylight reduceren vermoeidheid van de ogen en brengen details en kleuren beter naar voren.

Batterijen gaan tot 8 uur mee

U kunt nu uw Daylight-product de hele dag meenemen, zonder de batterijen te vervangen. Dit is 3 keer beter dan de concurrentie!

Daylight™ Technologie

Daylight™ licht is vol spectrum licht, wat betekent dat u geniet van het natuurlijke spectrum van zonlicht. Dit zorgt voor langdurig comfortabel kijken zonder vermoeide ogen.

Draagbaar en licht

Met een slimline-ontwerp en vloeiende lijnen neemt u de lamp mee, waar u ook gaat. Tas, reiskoffer, grote zak, deze lamp wordt uw beste reisgenoot.

Milieuvriendelijk

Dit product bevat LED's van een nieuwe generatie die 90% minder energie verbruiken dan conventionele gloeilampen. En omdat de verpakking 100% gemaakt is uit karton, kunt u ook recycleren en zo uw steentje bijdragen tot een beter leefmilieu.

USB-voeding mogelijk

Deze lamp geeft u tot 8 uren Daylight daglicht op batterijen, en onbeperkt wanneer aangesloten op uw laptop of computer. USB-kabel inbegrepen.

 

Accessoires:     USB Voedingsadapter voor Foldi  
Technische informatie:     Width: 7.5cm (3 inches) Hoogte: 23.3cm (9 inches) Depth: 3.3cm (1  
Lamp komt inclusief:     Geleverd met een extra lange USB-kabel van 1.6m/5.25' Gebruikt 3 AA-batterijen (meegeleverd)  

Terug naar